زعفران در صنايع غذايي
کاربرد زعفران در جهان مدرن بخصوص در صنعت بسيار متداول شده است. کارخانه هاي مختلف صنايع غذايي، از زعفران در تهيه انواع سوسيس و مارگارين استفاده مي کنند. کارخانه هاي لبني، در تهيه انواع کره، پنير و ديگر فراورده هاي توليدي خود از آن استفاده مي نمايند. در برخي از کارخانه ها، زعفران در تهيه انواع پودرهاي کيک و در انواع دسر ها به کار مي رود. از زعفران به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده طبيعي و سالم در برخي نوشابه ها، ژله، بستني، شکلات، نبات و آبنبات، کيک و کلوچه، پودرهاي سوخاري و غيره استفاده مي شود. ادامه مطلب.
درباره این سایت