انواع سس




چاشني هاي سالاد و سس


سرکه سيب، ماده اي مفيد و بسيار با ارزش است که براي تهيه سس هاي سالاد هم مي توانيد از آن استفاده کنيد. هميشه به گوشت، سس ها يا آش کمي سرکه سيب اضافه کنيد. اين کار غذا يا ماده خوراکي را بهتر و خوشمزه تر مي کند و از تمام مواد موثر و مفيد موجود در سركه سيب هم برخوردار مي شويد.


براي تهيه چاشني سالاد خوشمزه و سالم مواد زير را خوب با هم مخلوط کنيد: 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون، يک قاشق غذاخوري سرکه سيب، کمي عسل، خردل و گياه تازه، کمي نمک دريايي و فلفل آسياب شده.


سس سرکه انگور


مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ آب پز شده، 3 قاشق غذاخوري روغن بوته خار، 2 قاشق غذاخوري سرکه سيب، کمي فلفل سفيد آسياب شده، کمي نمک دريايي، 5 گرم کپر، يک قاشق چاي خوري خردل تند.


طرز تهيه: تخم مرغ ها را له کنيد. تمام مواد لازم را هم بزنيد تا کاملا صاف شود، کپرها را در آخر اضافه کنيد. به جاي کپر مي توانيد کمي پياز بهاره، يک حبه سير وکمي شويد و ريحان خردشده را به مواد اضافه کنيد.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روشنای پگاه Injection Molding Systems ساخت درب تمام اتوماتیک Trevon اکسسوری scientific.alborz مجموعه فرهنگی جهادی کربلاء ساری دفتر روانشاسي مهرآسا ، 44382009-021 کفپوش سه بعدی عشق زندگی