مسموميت غذايي




استفاده از سير، روش موثري براي درمان مسموميت غذايي است. توصيه مي شود که سير را کمي بپزيد، آن را به مدت ده دقيقه مانند چاي دم کرده و ميل کنيد. مصرف سير خام براي برخي افراد، مي تواند روي معده اثرات نامطلوب برجاي بگذارد.


مرد مسلماني در يک فروشگاه همبرگر فروشي کار مي کرد و در ماه رمضان روزه مي گرفت. او يکي از اين روزها با خوردن همبرگر افطار کرد. آن شب بارها و بارها استفراغ کرد و دچار مسموميت غذايي شد. به او پيشنهاد شد براي درمان مسموميت غذايي اش سه حبه سير را با کمي زنجبيل در قوري دم کند و بعد آن را در دو وعده بنوشد. با نوشيدن دم کرده سير حالش بلافاصله بهبود يافت.


در روزهاي بعد هم هر بار غذا مي خورد احساس دل به هم خوردگي پيدا مي کرد. اما وقتي روي غذايش سير دم کرده مي نوشيد، حالش خيلي زود خوب مي شد. بعد از چند روز نوشيدن سير دم کرده کم کم در ناحيه معده خود سوزشي احساس کرد. به او توصيه شد که مصرف سير دم کرده را رها کند و تنها زنجبيل دم کرده مصرف کند. بايد توجه داشت که اين واکنش به مصرف سير است. براي درمان بيماري هاي کوتاه مدت از جمله درمان مسموميت غذايي از سير خام نبايد بيش از چند روز متوالي استفاده کرد.


منبع: aydana.com/garlic-and-foodpoisoning



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کرده ,درمان ,غذايي ,مسموميت ,مصرف ,مسموميت غذايي ,درمان مسموميت ,براي درمان ,درمان مسموميت غذايي ,براي درمان مسموميت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

G.A.I.A زالو پلاس ،خرید زالو ،زالو طبی ،قیمت زالو آکادمی میراث تخفیف دونی انجمن دانشجویان رشته های مهندسی ایران حسینیه Ryan طراحی عکس و لوگو و دیجیتال مارکتینگ شماره مجازی رایگان Michael