سرکه سيب در آشپزي کاربردهاي بسيار فراواني دارد. کسي که به خوردن سرکه سيب علاقه ندارد، اما درعين حال نمي خواهد از فوايد آن هم محروم بماند، مي تواند در آشپزخانه از آن استفاده کند. اگر شما براي مزه دار کردن سالاد از سرکه سيب استفاده کنيد، از تمام مواد مفيد سرکه سيب بهره مند مي شويد.
مي توانيد تقريبا براي تمام دستوراتي که در آن از سرکه استفاده مي شود، از سرکه سيب خوش طعم و سالم نيز استفاده کنيد. در روش آشپزي آمريکايي و انگليسي، غذا تقريبا فقط با سرکه سيب پخته و مزه دار مي شود. در ضمن، طبق آمار، نزديک 60 درصد فروش سرکه، براي تهيه سالاد بوده است. همچنين در بسياري از محصولات آماده مثل سس خردل، سس کچاب، سس مايونز، چاشني ها با نمک ها سرکه وجود دارد.
درباره این سایت